Oláh “Szürke” Zoltán neve fogalom a Nógrád megyei rockszcénában, de túlzás nélkül állíthatjuk, hogy országosan is ismert és elismert énekes. Zenekaraival (Dexion, Impulzus, Front, Saigon, jelenleg Szürkeállomány) négy és fél évtizede emeli magasra a klasszikus alapokon nyugvó rockzene zászlaját, de ugyanígy szívügyének érzi a feltörekvő tehetségek gondozását is. Ezért indította útjára a lassan nagykorúságát betöltő nemzetközi rocktábort Salgóbánya festői környezetében, amit idén július 12-18. között rendeznek meg.

A tábor megkoronázásaként idén is koncertek várják a műfaj szerelmeseit 2021. július 17-én, szombaton késő délutántól estébe nyúlóan. Megmutatják tehetségüket a tábor résztvevői, majd a meghívott zenekarok játszanak majd: Németországból érkezik a Parts Band, Kartalról jön a FreeWorld, a nagy meglepetés pedig a Sugera Bugera Band lesz. A Szürkeállomány utolsó előttiként játszik, fő fellépőként pedig a miskolci Atomic lép színpadra. Minderről bővebben a 3100.hu-n írt, a részletes programért és további információkért pedig érdemes felkeresni a Szürkeállomány Facebook oldalát.

 

Tizenhetedik alkalommal rendezik meg a salgóbányai rocktábort

Oláh “Szürke” Zoltán neve fogalom a Nógrád megyei rockszcénában, de túlzás nélkül állíthatjuk, hogy országosan is ismert és elismert énekes. Zenekaraival (Dexion, Impulzus, Front, Saigon, jelenleg Szürkeállomány) négy és fél évtizede emeli magasra a klasszikus alapokon nyugvó rockzene zászlaját, de ugyanígy szívügyének érzi a feltörekvő tehetségek gondozását is.

 

Kiemelt archív fotó: Koncert a 14. Szürkeállomány Nemzetközi Rocktábor zárásaként, 2018-ban (Fotó és további képek: Kelet-Nógrád közéleti magazin | Facebook)