Óriáskerék színesíti az adventi hangulatot Salgótarján főterén, a látványosság a tervek szerint december végig várja az érdeklődőket.

Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere néhány héttel ezelőtt számolt be róla közösségi oldalán, hogy egy vállalkozónak köszönhetően az adventi időszak alatt óriáskerék üzemel a József Attila Művelődési Központtal szemben. Így – bár műjégpályát ezen a télen nem telepítenek a Fő térre – idén sem marad látványosság nélkül a salgótarjáni adventi vásár.

Az óriáskerék advent első hétvégéjén nyílt meg a látogatók előtt, Fekete Zsolt ismertetése szerint pedig egészen december végéig várja majd mindazokat, akik több méter magasból szeretnék megcsodálni a várost. Az érdeklődők hétfőtől péntekig délután három és este nyolc óra között, míg szombaton és vasárnap délelőtt tíztől este nyolcig ülhetnek fel a látványosságra, melyre a helyszínen lehet jegyet váltani.

 

Kiemelt fotó: Adventi vásár, Mindenki Karácsonyfája, óriáskerék és az adventi koszorú a salgótarjáni Fő téren, 2022 novemberében (3100.hu Fotó: Kéri István)