Mátrai borokat és őszi finomságokat is kóstolhatnak mindazok, akik november 5-én, szombaton ellátogatnak a pásztói Varázsvölgy Tökölj a völgyben! fantázianevű rendezvényére, mely délelőtt 10 órakor veszi kezdetét.

Nagy-Pataki Zsófia turisztika és marketing vezető ismertetése szerint a Varázsvölgyet erre a napra falházakkal töltik meg, melyekben több szolgáltató is ínycsiklandó finomságokkal várja majd a látogatókat. A Halda Sajt csapata a friss, kézműves sajtok mellett grillezett sajttal, raclette különlegességgel készülnek, és külön a rendezvényre sütőtökös sajttal rukkolnak elő.

A pásztói Széles Pékség süti a hamisítatlan és páratlan kürtőskalácsot, az Agapé Wine Estate és a Losonci Pince csapata forralt bor különlegességekkel készül, míg a Fűtőház Sörfőzde a sörök szerelmeseinek fognak kedvezni. Az UHU-Erdei büfé csapata isteni, mátrai lepényekkel készül, sőt, ők is készítenek limitált kiadású, csak a rendezvényre készülő sütőtök lepényt – sorolta Nagy-Pataki Zsófia. A Varázsvölgy shopban mindemellett sütőtökös, mogyorós, gesztenyés és rengeteg különféle ízesítésű forró csokiból lehet választani, illetve forró tea különlegességekkel is készülnek az érdeklődőknek.

A Tökölj a völgyben! részeként tökfaragó és tökös süteménysütő versenyt is rendeznek jövő szombaton – utóbbiról további információ a Varázsvölgy honlapján érhető el.

 

Kiemelt kép: Varázsvölgy | Facebook