Március elsején, szerdán ismét megnyitja kapuit a közönség előtt a salgótarjáni József Attila Művelődési Központ.

Az intézmény a város képviselő-testülete döntésének értelmében, energiatakarékossági okok miatt december elsején zárt be, a téli hónapok alatt az oldalszárnyban található kamaraterem várta a nézőket, akik több előadást is láthattak itt. A József Attila Művelődési Központ főépülete március elsején, azaz holnap nyit újra, mely alkalomból M. Kiss György festőművész alkotásaiból rendez kiállítást a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont. A tárlatot szerda délelőtt 10 órakor nyitja meg a művelődési központ Klubtermében Földi Péter, Kossuth-díjas festőművész, M. Kiss György volt tanára, valamint köszöntőt mond Huszár Máté, Salgótarján alpolgármestere.

Már másnap, csütörtökön egy újabb kiállítás várja a közönséget: Oravecz Géza szocio portré fotókiállítását délután öt órától Homoga József, a Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület elnöke nyitja meg, köszöntőt mond Huszár Máté alpolgármester, míg a projektet maga az alkotó, Oravecz Géza fotográfus mutatja be. A József Attila Művelődési Központ a következő hetekben több eseménynek is otthont ad majd, többek között itt lép fel március 8-án Lovasi András, míg március 24-én a Zenthe Ferenc Színház mutatja be legújabb előadását, a Csókos Asszony című operettet. 

A József Attila Művelődési Központban tartott programokról és előadásokról a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont, illetve a Zenthe Ferenc Színház honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Kiemelt fotó: A salgótarjáni József Attila Művelődési Központ (Fotó: Salgótarján | Facebook)